Ptejse.cz - Logo Máš otázku? Ptej se! Znáš odpověď? Odpověz!

Položení otázky

Nenašli jste odpověď? Zeptejte se!

znaků zbývá

Přihlášení

  Zapoměl(a) jsi login nebo heslo?
Login:
Heslo:
Pamatovat si přihlašovací údaje
Přihlásit pomocí facebooku  

TOP 10 uživatelé

50232
28697
26094
24536
24105
22212
20313
19152
15944
12565

Více



RSS kanály       rss

Sleduj nové otazky

Sleduj náš blog

Add to Google

Přidej na Seznam

Avatar
Level 1

Co udělat když při zavařování nezhoustla malinová marmeláda a je polotekutá?Díky Dagmuna



Odesláno uživatelem Dagmuna
Do kategorie Vaření 2. srpna 2008, 14:22:16

(hodnocení celkem: 0 | počet: 0 x | tvé hodnocení: ) Hodnotit další >>

 
Pro vložení odpovědi se musíš přihlásit a nebo zaregistrovat zde.



Přihlásit pomocí facebooku
             

 

Odpovědi (10), počet zhlédnutí 4580

Avatar
Level 1

V tomto případě se to dá používat jako malinová šťáva - do vody, vitaminy se neztratí a je to mňam.

 

mamouš 14. srpna 2008, 23:59:39
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 4

Mě takhle loni nezhoustla meruňková marmeláda, tak jsem ač nerada, všechno nalila do hrnce, přidala Gelfix a znovu převařila.Vyšlo to, ale toho mytí sklenic......

 

bohavek 8. srpna 2008, 15:25:14
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 3

dejte tam vice zelirovaciho pripravku

 

pani 7. srpna 2008, 9:06:26
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 3

tak to nech amáš piré

 

Logitech1991 6. srpna 2008, 9:01:16
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 3

Vyvařit vodu, nebo použít již zmíněné zahušťovadlo...

 

lama1 4. srpna 2008, 16:22:02
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 4

použily jste málo pektinu, což je hlavní složka "zahušťovadel co se prodávají v každé sámošce". Někdy to jen rosolovatí déle a vyplatí se počkat.

Pokud to nezačne houstnout, tak jsou jen 2 řešení:
1) přidat přípravek s pektinem a zavařit znova. Tím ale znovy snížíte obsah vytamínů a jiných cenných látek.
2) používat jen tam kde to navadí. Například si koupit býlý jogurt a tam to vadit nebude. Při reklamě na extra velké ovoce se budete jen smát, s domácí marmeládou v pravém jogutu se to srovnávat nedá. PS: jogurt s 0% tuku se vyrobit nedá, jedině jeho umělě zahuštěná atrapa.

 

jdobry 4. srpna 2008, 13:53:36
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

prodavaji se takova zahustovadla, sezenes to v kazdy samosce.

 

Gollumek.88 3. srpna 2008, 18:08:57
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 5

Zahušťovadla

 

Big Mummy 3. srpna 2008, 0:56:24
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

zahusti ju napr. skrobom, tiez ju mozes este skusit zavarit 2x

 

xyzo 2. srpna 2008, 17:31:32
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 2

dej si lívance s marmeládovým sirupem :)

 

Skalamander 2. srpna 2008, 15:53:18
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 


Poslední tři otázky v kategorii Vaření

Jaký je rozdíl mezi pánví s keramickým a s mramorovým povrchem?

(odeslaná do kategorie Vaření 15. prosince 2016, 17:51:22 | počet odpovědí: 0)


Jaký je rozdíl mezi pánví s keramickým a s mramorovým povrchem?

(odeslaná do kategorie Vaření 15. prosince 2016, 17:50:29 | počet odpovědí: 0)


Jaký je rozdíl mezi pánví s keramickým a s mramorovým povrchem?

(odeslaná do kategorie Vaření 15. prosince 2016, 17:50:13 | počet odpovědí: 0)