Ptejse.cz - Logo Máš otázku? Ptej se! Znáš odpověď? Odpověz!

Položení otázky

Nenašli jste odpověď? Zeptejte se!

znaků zbývá

Přihlášení

  Zapoměl(a) jsi login nebo heslo?
Login:
Heslo:
Pamatovat si přihlašovací údaje
Přihlásit pomocí facebooku  

TOP 10 uživatelé

50232
28697
26094
24536
24105
22212
20313
19152
15944
12565

Více



RSS kanály       rss

Sleduj nové otazky

Sleduj náš blog

Add to Google

Přidej na Seznam

Avatar
Level 1

Jak docílit toho, aby byla svíčková krásně do hněda?

Nejhorší je, když je svíčková blonďatá a jen občas se mihne kousíček mrkvičky.



Odesláno uživatelem icom
Do kategorie Vaření 1. října 2008, 15:49:08

(hodnocení celkem: 3 | počet: 1 x | tvé hodnocení: ) Hodnotit další >>

 
Pro vložení odpovědi se musíš přihlásit a nebo zaregistrovat zde.



Přihlásit pomocí facebooku
             

 

Odpovědi (10), počet zhlédnutí 2238

Avatar
Level 2

No já nevím ale tohle se dělá za prvé pomocí karamelu .. A myslím že že se přidává i chleba kvůl barvě. Tady je recept na pravou Svíčkovou a musím říct chutná Fantasticky a má i správnou barvu. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=1068

 

Goxet 1. října 2008, 17:32:54
Ohodnoť Pozitivni (1) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 6

Nejjednodušší je použít hotovou tmavou jíšku v sušeném stavu, dá se běžně koupit.

 

mirek24 8. května 2009, 1:02:44
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 2

jak hodně opečeš jížku

 

petikj 19. listopadu 2008, 18:42:30
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 4

barvivo xD

 

Stanli 31. října 2008, 16:35:35
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 5

hodně mrkve a silný vývar

 

thesecond 22. října 2008, 18:50:46
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 1

Dosti pracné ale nikdy nemíchat a slít bez míchání někdy když je to málo tak pomůže několikrát ponořit rožhavený kus nerezu(vidlička,nůž,i naběračka ,)musí být pořádně nahřátý a když ani to ne tak překořenit a nebo vylít..

 

Uživatel doplnil odpověď:


11. října 2008, 14:57:30

chyba odpověď patří když je připálená...nezlobte se..golias

 

golias 11. října 2008, 14:53:37
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 2

hovězí maso a málo šlehačky....teda myslim :-D

 

krtecka007 5. října 2008, 16:14:35
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 3

Ahoj, já dělám svíčkovou ze sušené zeleniny. Má krásnou hnědou barvu i chutově je výborná.Skus to, pak písni.

 

Emilini 4. října 2008, 10:51:23
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 2

kup si hnědou jíšku maj jí v penny

 

cb490763 2. října 2008, 12:00:42
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=493 tady jsem se dočetla, že to je světlá díky drůbežímu masu . Zkus jí udělat z jiného masa.

 

Gollumek.88 1. října 2008, 20:09:13
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 


Poslední tři otázky v kategorii Vaření

Jaký je rozdíl mezi pánví s keramickým a s mramorovým povrchem?

(odeslaná do kategorie Vaření 15. prosince 2016, 17:51:22 | počet odpovědí: 0)


Jaký je rozdíl mezi pánví s keramickým a s mramorovým povrchem?

(odeslaná do kategorie Vaření 15. prosince 2016, 17:50:29 | počet odpovědí: 0)


Jaký je rozdíl mezi pánví s keramickým a s mramorovým povrchem?

(odeslaná do kategorie Vaření 15. prosince 2016, 17:50:13 | počet odpovědí: 0)