Ptejse.cz - Logo Máš otázku? Ptej se! Znáš odpověď? Odpověz!

Položení otázky

Nenašli jste odpověď? Zeptejte se!

znaků zbývá

Přihlášení

  Zapoměl(a) jsi login nebo heslo?
Login:
Heslo:
Pamatovat si přihlašovací údaje
Přihlásit pomocí facebooku  

TOP 10 uživatelé

50232
28697
26094
24536
24105
22212
20313
19152
15944
12565

Více



RSS kanály       rss

Sleduj nové otazky

Sleduj náš blog

Add to Google

Přidej na Seznam

Avatar
Level 1

Co dělat když se vám připálí svíčková :-( ?

V omáčce je připálenina trochu cítit :-(



Odesláno uživatelem pikrtka
Do kategorie Vaření 8. září 2008, 15:47:33

(hodnocení celkem: 4 | počet: 1 x | tvé hodnocení: ) Hodnotit další >>

 
Pro vložení odpovědi se musíš přihlásit a nebo zaregistrovat zde.



Přihlásit pomocí facebooku
             

 

Odpovědi (15), počet zhlédnutí 2450

Avatar
Level 7

Taky se mi to stalo, respektive je to vazne citit.

- nejlepsi reseni je to udelat znovu
- citit to bude dle porad, repsektive ja jsem zkousel precedit, okorenit a vubec... proste jsem to porad citil. Zalezi jak moc se to pripalilo

ja jsem nakonec s pritelkyni delal vse znova.

 

soulbringer 8. září 2008, 16:18:48
Ohodnoť Pozitivni (1) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 2

Mno ,asi vylejt do WC a začít znova ....:-)

 

krakatice 22. dubna 2010, 23:44:17
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 1

Dosti pracné ale nikdy nemíchat a slít bez míchání někdy když je to málo tak pomůže několikrát ponořit rožhavený kus nerezu(vidlička,nůž,i naběračka ,)musí být pořádně nahřátý a když ani to ne tak překořenit a nebo vylít..

 

golias 11. října 2008, 14:55:27
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 1

Pokud to chytneš včas, ihned přelít do nového hrnce, pokud už je to moc, nekompromisně vylít...

 

icom 1. října 2008, 16:03:19
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 1

Vyhodit a koupit si kuchařku.

 

lupo 29. září 2008, 14:13:14
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 2

nj tak jedině se uspokojit něčím jiným než svíčkovou:)

 

hell 27. září 2008, 14:13:35
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 2

Vyhodit ji a zajít si nekam na dobrý jídlo :)

 

Judies 14. září 2008, 19:22:06
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 4

To už se asi nezachrání, spálenina je mrcha.
Ta je cítit dlouho.

 

bohavek 9. září 2008, 19:49:49
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 2

Jé to kdybych uměla, to bych i vařila :D PS: uvař novou svíčkovou, příště si dáš lepší pozor.

 

Zdenčí 9. září 2008, 16:23:09
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 2

Uvař novou ,spálenina je stále cítit.A příště hlídat,hlídat a hlídat!!!!!!

 

Jarča 9. září 2008, 12:03:52
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 5

nevim, no, sebral bych ji zezhora a otestoval jedlost a pak se uvidi. Jinak bych ji bohuzel vyhodil a uvaril novou, s tim se uz neda nic delat

 

grim.reaper 8. září 2008, 19:45:01
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

Já bych to nejedl, vyhoď to a uvař znovu. Je to škoda, protože svíčková je nejlepší !

 

iHyik 8. září 2008, 18:30:09
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

nepipáliť ju :P treba dat pozor ale ked sa ti to uz podarilo tak potom to co radi jdobry alebo potom este nejakym korenim a ochutinami tu pachut eliminovat

 

xyzo 8. září 2008, 16:36:04
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 1

S tím se už nedá nic dělat a název svíčková si nezaslouží. To znamená moje rada je: 1.)Vylít 2.) Přejmenovat. Jestli tomu dáte nějaké exotické jméno, třeba to bude i chutnat. (Zkušenost z některých vietnamských restaurací.)

 

mamakvocna 8. září 2008, 16:23:45
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 4

slít tak, aby to připálené zůstalo v hrnci. Pokud je to připálené už zamíchané do hrnce a je cítit tak moc, že to vadí, tak jedině uvařit znova. Zachraňovat se to nedá, cítit to bude pořád.

 

jdobry 8. září 2008, 15:52:21
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 


Poslední tři otázky v kategorii Vaření

Jaký je rozdíl mezi pánví s keramickým a s mramorovým povrchem?

(odeslaná do kategorie Vaření 15. prosince 2016, 17:51:22 | počet odpovědí: 0)


Jaký je rozdíl mezi pánví s keramickým a s mramorovým povrchem?

(odeslaná do kategorie Vaření 15. prosince 2016, 17:50:29 | počet odpovědí: 0)


Jaký je rozdíl mezi pánví s keramickým a s mramorovým povrchem?

(odeslaná do kategorie Vaření 15. prosince 2016, 17:50:13 | počet odpovědí: 0)