Ptejse.cz - Logo Máš otázku? Ptej se! Znáš odpověď? Odpověz!

Položení otázky

Nenašli jste odpověď? Zeptejte se!

znaků zbývá

Přihlášení

  Zapoměl(a) jsi login nebo heslo?
Login:
Heslo:
Pamatovat si přihlašovací údaje
Přihlásit pomocí facebooku  

TOP 10 uživatelé

50232
28697
26094
24536
24105
22212
20313
19152
15944
12565

Více



RSS kanály       rss

Sleduj nové otazky

Sleduj náš blog

Add to Google

Přidej na Seznam

Avatar
Level 1

jak pripravit dobry a stavnaty rostbief



Odesláno uživatelem ivankamacik@seznam.cz
Do kategorie Vaření 28. srpna 2008, 21:01:57

(hodnocení celkem: 5 | počet: 1 x | tvé hodnocení: ) Hodnotit další >>

 
Pro vložení odpovědi se musíš přihlásit a nebo zaregistrovat zde.



Přihlásit pomocí facebooku
             

 

Odpovědi (3), počet zhlédnutí 8578

Avatar
Level 1

Namarinuj. Marinad je spousta. zalezi na tobe. 24h staci. Opec na hodne horkym oleji ze vsech stran. Dej na rost do trouby. stava musi odkapavat pryc. Pec na 55 stupnu asi tak 15 hodin. Nejlepsi kdyz mas termojehlu,to pak nemusis hlidat.Neni to nejrychlejsi,ale stoji to zato.

 

54321 8. února 2009, 20:56:51
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

jj... staci jen trochu Googlovat...

a) klasikca priprava zde: http://www.apetitonline.cz/recept/1266/klasicky_rostbif.html
b) a nebo forum labuzniku: http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?id=111

 

soulbringer 1. září 2008, 16:58:59
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 5

Mě chutná nejvíc z www.google.com stačí napsat recepty,online kuchařka či si stáhnou SW.Míň jak minutu.Kdyby to běželo jak má:Anglický rosbíf

Anglický rosbíf : Svíčkovou naložíme do marinády ze sojové omáčky, worchesteru, soli, bílého pepře a trochu oleje (lze přidat i hořčici). V marinádě protočíme špalík masa ze všech stran a dáme do lednice, alespoň na 1 den, aby se do masa vsáklo. Druhý den upečeme. Lze jíst jak studené, tak teplé. 2. způsob: Bifteky s houbami po francouzsku Větší kousky hub cca 40 dkg podusíme na másle s velkou posekanou cibulí a lžičkou octa. Na másle - nebo oleji - opečeme z obou stran bifteky, uschováme je v teple a vypečenou šťávu rozvaříme s 1 dcl bílého vína, přidáme 2 lžíce smetany, udušené houby a opečené maso. Dochutíme solí a pepřem. Bifteky nejsou na houbách, ale s houbami, které musí být ze šťávy vidět. Příloha: vařený brambor a kopeček rýže. 3. způsob: Královská pochoutka Z hov. svíčkové nakr. potř. počet bifteků a připr. jako minutku. Z list. těsta vytvoříme a upečeme košíčky, které naplníme jeřabinovým kompotem. Ty pak položíme na každý biftek. Příloha: Malé vař. brambůrky s tat. omáčkou, kterou obarvíme vmícháním jeřabinového džemu.

 

Big Mummy 28. srpna 2008, 21:10:34
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 


Poslední tři otázky v kategorii Vaření

Jaký je rozdíl mezi pánví s keramickým a s mramorovým povrchem?

(odeslaná do kategorie Vaření 15. prosince 2016, 17:51:22 | počet odpovědí: 0)


Jaký je rozdíl mezi pánví s keramickým a s mramorovým povrchem?

(odeslaná do kategorie Vaření 15. prosince 2016, 17:50:29 | počet odpovědí: 0)


Jaký je rozdíl mezi pánví s keramickým a s mramorovým povrchem?

(odeslaná do kategorie Vaření 15. prosince 2016, 17:50:13 | počet odpovědí: 0)