Ptejse.cz - Logo Máš otázku? Ptej se! Znáš odpověď? Odpověz!

Položení otázky

Nenašli jste odpověď? Zeptejte se!

znaků zbývá

Přihlášení

  Zapoměl(a) jsi login nebo heslo?
Login:
Heslo:
Pamatovat si přihlašovací údaje
Přihlásit pomocí facebooku  

TOP 10 uživatelé

50232
28697
26094
24536
24105
22212
20313
19152
15944
12565

Více



RSS kanály       rss

Sleduj nové otazky

Sleduj náš blog

Add to Google

Přidej na Seznam

Avatar
Level 5

kdy bude už vyhodnocení soutěže

kdy už to bude mělo to být 30.října a je už prvního listopadu



Odesláno uživatelem thesecond
Do kategorie Soutěže 1. listopadu 2008, 0:09:32

(hodnocení celkem: 0 | počet: 0 x | tvé hodnocení: ) Hodnotit další >>

 
Pro vložení odpovědi se musíš přihlásit a nebo zaregistrovat zde.



Přihlásit pomocí facebooku
             

 

Odpovědi (10), počet zhlédnutí 1444

Avatar
Level 2

Vážení přátelé a kamarídi,
prosíme o trochu trpělivosti, vyhodnocení je poněkud náročnější s ohledem na podmínky zařazení do soutěže.

Výherce bude oznámen jako vždy na našem blogu a také v intformačním boxu a to buď v neděli, nejpozději však v pondělí.

V neposlední řadě také ladíme některé dílčí chyby, takže práce jako na kostele.

Děkujeme

Ptejse.cz

 

admin 1. listopadu 2008, 16:01:22
Ohodnoť Pozitivni (5) Negativní (1)

komentáře
 
Avatar
Level 2

soutěž o ipod ta dávno proběhla myslím v spnu

 

civínovci 27. prosince 2009, 13:37:00
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 6

Soutěž už je uzavřena, ale otázka ne. Proč?

 

Houmr 1. ledna 2009, 17:11:57
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 1

soutěž o iPhone taky končila v srpnu a vyhlásila se v září, trpělivost dnení jen cnost králů (asi jsem to trochu pozměnil, teď nevím), musíme být proto trpěliví


Uživatel doplnil odpověď:

1. listopadu 2008, 19:59:10

PROSÍM, KDO JEŠTĚ NEPALCOVAL, MOHLI BYSTE ZVEDNOUT ODPOVĚĎ ADMINA NAHORU? JÁ JSEM SE PŘEKLIKNUL A BYLA BY ŠKODA, ABY SI TOHO NIKDO NEVŠIML. A omlouvám se za ten caps lock, ale chtěl jsem, abyste si toho všimli

 

inloveadelinka 14. prosince 2008, 13:54:05
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

soutěž o iPhone taky končila v srpnu a vyhlásila se v září, trpělivost dnení jen cnost králů (asi jsem to trochu pozměnil, teď nevím), musíme být proto trpěliví

 

Uživatel doplnil odpověď:


1. listopadu 2008, 19:59:10

PROSÍM, KDO JEŠTĚ NEPALCOVAL, MOHLI BYSTE ZVEDNOUT ODPOVĚĎ ADMINA NAHORU? JÁ JSEM SE PŘEKLIKNUL A BYLA BY ŠKODA, ABY SI TOHO NIKDO NEVŠIML. A omlouvám se za ten caps lock, ale chtěl jsem, abyste si toho všimli

 

iHyik 1. listopadu 2008, 14:00:34
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

Mno já chápu, že se to tu ještě neobjevilo. když dělám nějaký soutěže u sebe na webu, tak se mi dost často stane, že vyhodnocuji až o pár dní později, prostě nemám tolik času a nestíhám, takže to naprosto chápu, že vyhodnocení se zpozdí :) a nebojte, určitě bude :)

 

Gollumek.88 1. listopadu 2008, 11:20:56
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

ja tiez trpnem ze ci nahodou sa to tu neukaze ale nic to musime cakat

 

xyzo 1. listopadu 2008, 10:00:53
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 4

taky by mě to zajímalo

 

Stanli 1. listopadu 2008, 8:49:45
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 4

nevim ale stve me to ja jsem totiz zvedavej jestlui ho vyhraju nebo jesli ne

 

brabli 1. listopadu 2008, 8:35:26
Ohodnoť Pozitivni (1) Negativní (1)

komentáře
 
Avatar
Level 5

TO je mi taky otazka no, kdy, vzdy je jen uvedeno od kdy do kdy se soutezi ale uz ne kdo vyhral a to se pak clovek dozvi nekde mimo

 

grim.reaper 1. listopadu 2008, 2:27:37
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 


Poslední tři otázky v kategorii Soutěže

Plechovky od energeťáků

(odeslaná do kategorie Soutěže 11. června 2013, 16:47:45 | počet odpovědí: 3)


jak si slozit pisen nebo kdo mi ji slozi?

(odeslaná do kategorie Soutěže 11. dubna 2012, 13:05:01 | počet odpovědí: 0)


kdo mi dá bodíky ?????????? to je TOP otázka-ne?

(odeslaná do kategorie Soutěže 21. listopadu 2011, 13:25:44 | počet odpovědí: 0)