Uživatelé Ptejse Online
Celkem: 0
TOP 10 uživatelé
| 50232 |
| 28697 |
| 26094 |
| 24536 |
| 24105 |
| 22653 |
| 20313 |
| 19152 |
| 15944 |
| 12565 |
Více
Odpověd na otázku: Co na gril
poraďte nějak dobrej recept. Děkuju
Odesláno uživatelem golem
Do kategorie Recepty 26. května 2009, 9:48:06
|
 Level 6 | Pro začátek bych doporučil pokusné grilování nějeké vhodné uzeniny, klobásy nebo kvalitní kabanos. To proto, aby ses naučil regulovat rychlost hoření a nehrozilo zničení mnohem dražšího masa.Vhodné je při tom nacičit grilování příloh ( brambory). Po zvládnutí uzenin doporučuji maso (a to drůbeží nebo rybí) nemusí se dělat tak dlouho a moc se na něm nedá pokazit. Po tomto stupni bych přešel na vepřové maso a nakonec na hovězí, které si vyžaduje již zručnost a znalost, ale pokud to člověk umí tak u něj se dá dosáhnout té nejlepší chuti. Samotné recepty na marinády se dají najít všude základem je olej česnek grilovací koření ale také čertstvá zelenina. Každý si časem najde svou marinádu a své postupy. Při konzumaci nezapomínat na různé dresinky, hořčice či majonézy- ty v létě raději ne pro nebezpečí salmonely,
dostatek zeleniny v syrovém i grilovaném stavu a vhodné nápoje jak prodospělé ale i proděti. |
| mirek24 27. května 2009, 23:06:34 Ohodnoť (0) (0) |
|