Ptejse.cz - Logo Máš otázku? Ptej se! Znáš odpověď? Odpověz!

Položení otázky

Nenašli jste odpověď? Zeptejte se!

znaků zbývá

Přihlášení

  Zapoměl(a) jsi login nebo heslo?
Login:
Heslo:
Pamatovat si přihlašovací údaje
Přihlásit pomocí facebooku  

TOP 10 uživatelé

50232
28697
26094
24536
24105
22653
20313
19152
15944
12565

Více



RSS kanály       rss

Sleduj nové otazky

Sleduj náš blog

Add to Google

Přidej na Seznam

Avatar
Level 1

jak uvařit buřtguláš?



Odesláno uživatelem křemílek
Do kategorie Recepty 5. května 2008, 22:33:05

(hodnocení celkem: 3,5 | počet: 2 x | tvé hodnocení: ) Hodnotit další >>

 
Pro vložení odpovědi se musíš přihlásit a nebo zaregistrovat zde.



Přihlásit pomocí facebooku
             

 

Odpovědi (9), počet zhlédnutí 4695

Avatar
Level 1

http://ekucharka.net/burtgulas-video-a-obrazek/

super stránky :-))))

 

zita 22. ledna 2009, 15:29:24
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 1

no .. tak nejlépe chutná vždy v přírodě, připravený v provizorních podmínkách v kotlíku :-D - a je to to nejjednodušší ;-)
Dle počtu osob si zvolíš i množství surovin - nejlépe je to vždy od oka ;-) cibule, párkový či točený salám, osmahnout na trošce sádla, zasypat červenou paprikou nebo přímo gulášovým kořením, zalít vodou , přidat brambory, nechat povařit, pak zahustit střídkou z chleba. Příp. ještě dochutit, pepřem, chilli, dosolit ;-) - MŇAMKA !!!

 

zizi83 15. července 2008, 13:49:33
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 1

ahoj nevím pro kolik osob ale pro 3 osoby stačí 1cibule 5 větších brambor gothaj asi 30-40dkg v celku nebo ňákou klobásku pikant špek sladkou červenou papriku a hladkou mouku na zahuštění.Do kastrolu dáme tochu oleje nebo sádla kdo co má radši natom zpěníme na kostičky nakrájený špek a cibuli nakrájenou najemno potom brambory pokrájené na kostky a salám nebo klobásu posypem červenou paprikou trochu osmahnem a zalijem vodou osolíme opepříme můžem přidat i bobkový list tak 3listy má to lepší chuť povaříme do měkka pak zahustíme hladkou moukou rošlehanou ve studené vodě přeji dobrou chuť

 

Rendýsek 2. června 2008, 13:33:00
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 1

Klasický hospodský buřt guláš:
Osmahnout nakrájenou cibuli,přidat nakrájený na kostičky jakýkoliv měkký salám či klobásu typu točený,párkový apod.,osmahnout spolu,přidat česnek podle chuti, červenou papriku,promíchat a zalijeme vodou,přidáme syrové nakrájené brambory na kostičky,masox,kmín drcený a vaříme až brambory změknou,pak zasypat při varu hotovou světlou jíškou,povaříme ještě tak asi 5 minut,podle chuti dodat majoránku.Dobrou chuť přeji.

 

jaa 28. května 2008, 13:25:00
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 3

http://recepty.vareni.cz/burtgulas/ a čti si =)

 

lolilaa 23. května 2008, 3:20:58
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

nahádfžem tam všetko čo nájdem v skrini a varím

 

xyzo 6. května 2008, 15:54:17
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 1

Osmahnes burty spolu s cibulkou, pridas vodu, brambory, ochutis sladkou paprikou, pepr, sul a nechas povarit. Muzes pridat jeste masox, pak zahustis hladkou moukou a je hotovo.

 

franta 5. května 2008, 23:32:44
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 5

Zajit si do hospody na pravej hospodskej burtgulasek

 

grim.reaper 5. května 2008, 23:07:12
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

Nikdy jsem ho nevaril, ale tento navod mi prijde relativne jednoduchy:
Ingredience:
6 špekáčků
8 velkých vařených brambor
2 menší cibule
3 lžíce oleje
3 lžíce rajského protlaku
200 ml mléka
100 ml smetany ke šlehání
pepř
sůl

Příprava:
Cibuli nakrájíme nadrobno, oloupané špekáčky a brambory na tenká kolečka. Cibuli zesklovatíme na oleji, přidáme špekáčky a brambory, promícháme a zalijeme mlékem. Rajský protlak smícháme se smetanou, dobře rozšleháme vidličkou, přidáme k jídlu, osolíme, opepříme a asi 10-15 minut na nízké teplotě provaříme.

Zdroj: Recept pochází z jakési dětské kuchařky (přesně bohužel nevím). Jde o trochu "netradiční", ale zato absolutně nejrychlejší přípravu "buřtguláše", ovšem s překvapivě chutným výsledkem...

http://recepty.labuznik.com/recept/26912-Burtgulas_podle_mych_deti

 

qwertz 5. května 2008, 22:41:11
Ohodnoť Pozitivni (2) Negativní (2)

komentáře
 


Poslední tři otázky v kategorii Recepty

recept na domácí šunku?

(odeslaná do kategorie Recepty 15. března 2017, 14:06:30 | počet odpovědí: 1)


Jak zhubnout?

(odeslaná do kategorie Recepty 20. října 2013, 1:45:11 | počet odpovědí: 2)


Potřeboval bych recepty,nebo tip, pro domácí konventomat.Ďekuji menhyr

(odeslaná do kategorie Recepty 15. září 2012, 11:45:11 | počet odpovědí: 1)