Ptejse.cz - Logo Máš otázku? Ptej se! Znáš odpověď? Odpověz!

Položení otázky

Nenašli jste odpověď? Zeptejte se!

znaků zbývá

Přihlášení

  Zapoměl(a) jsi login nebo heslo?
Login:
Heslo:
Pamatovat si přihlašovací údaje
Přihlásit pomocí facebooku  

TOP 10 uživatelé

50232
28697
26094
24536
24105
22212
20313
19152
15944
12565

Více



RSS kanály       rss

Sleduj nové otazky

Sleduj náš blog

Add to Google

Přidej na Seznam

Avatar
Level 1

Proč vejce při vaření ztvrdne a brambora změkne?



Odesláno uživatelem bara295
Do kategorie Ostatní - Jídlo a Vaření 27. května 2010, 21:10:19

(hodnocení celkem: 0 | počet: 0 x | tvé hodnocení: ) Hodnotit další >>

 
Pro vložení odpovědi se musíš přihlásit a nebo zaregistrovat zde.



Přihlásit pomocí facebooku
             

 

Odpovědi (2), počet zhlédnutí 1842

Avatar
Level 7

protože brambora je tvrdá a vejce je tekuté. vejce při ohřátí ztuhne - prostě se zahřeje a ten bílek a žloutek ztuhnou teplem. brambora je tuhá a tím teplem naopak změkne.

 

Gollumek.88 28. května 2010, 12:04:24
Ohodnoť Pozitivni (1) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 3

Vsadím se, že v parním hrnci by změklo všechno. Parní hrnec je skutečně geniální vynález :-) http://parni-hrnec.cz/

 

jangrew 24. října 2016, 16:34:37
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 


Poslední tři otázky v kategorii Ostatní - Jídlo a Vaření

Ahoj, jaký odšťavňovač si mám koupit?

(odeslaná do kategorie Ostatní - Jídlo a Vaření 24. září 2015, 19:17:29 | počet odpovědí: 2)


Jaké bonbony jsou nejlepší pro malé děti?

(odeslaná do kategorie Ostatní - Jídlo a Vaření 29. června 2015, 21:06:15 | počet odpovědí: 2)


Poznáte houby na fotkách?

(odeslaná do kategorie Ostatní - Jídlo a Vaření 8. listopadu 2014, 11:46:06 | počet odpovědí: 1)