Ptejse.cz - Logo Máš otázku? Ptej se! Znáš odpověď? Odpověz!

Položení otázky

Nenašli jste odpověď? Zeptejte se!

znaků zbývá

Přihlášení

  Zapoměl(a) jsi login nebo heslo?
Login:
Heslo:
Pamatovat si přihlašovací údaje
Přihlásit pomocí facebooku  

TOP 10 uživatelé

50232
28697
26094
24536
24105
22653
20313
19152
15944
12565

Více



RSS kanály       rss

Sleduj nové otazky

Sleduj náš blog

Add to Google

Přidej na Seznam

Avatar
Level 1

Proč vejce při vaření ztvrdne a brambora změkne?



Odesláno uživatelem bara295
Do kategorie Ostatní - Jídlo a Vaření 27. května 2010, 21:10:19

(hodnocení celkem: 0 | počet: 0 x | tvé hodnocení: ) Hodnotit další >>

 
Pro vložení odpovědi se musíš přihlásit a nebo zaregistrovat zde.



Přihlásit pomocí facebooku
             

 

Odpovědi (2), počet zhlédnutí 2701

Avatar
Level 7

protože brambora je tvrdá a vejce je tekuté. vejce při ohřátí ztuhne - prostě se zahřeje a ten bílek a žloutek ztuhnou teplem. brambora je tuhá a tím teplem naopak změkne.

 

Gollumek.88 28. května 2010, 12:04:24
Ohodnoť Pozitivni (1) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 3

Vsadím se, že v parním hrnci by změklo všechno. Parní hrnec je skutečně geniální vynález :-) http://parni-hrnec.cz/

 

jangrew 24. října 2016, 16:34:37
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 


Poslední tři otázky v kategorii Ostatní - Jídlo a Vaření

Odstranění lepidla z pánve

(odeslaná do kategorie Ostatní - Jídlo a Vaření 4. října 2018, 18:40:52 | počet odpovědí: 0)


Kde najdu recepturu na domácí přípravu tekutého jídla MANA ?

(odeslaná do kategorie Ostatní - Jídlo a Vaření 5. června 2018, 10:15:03 | počet odpovědí: 0)


Ahoj, jaký odšťavňovač si mám koupit?

(odeslaná do kategorie Ostatní - Jídlo a Vaření 24. září 2015, 19:17:29 | počet odpovědí: 2)