Ptejse.cz - Logo Máš otázku? Ptej se! Znáš odpověď? Odpověz!

Položení otázky

Nenašli jste odpověď? Zeptejte se!

znaků zbývá

Přihlášení

  Zapoměl(a) jsi login nebo heslo?
Login:
Heslo:
Pamatovat si přihlašovací údaje
Přihlásit pomocí facebooku  

TOP 10 uživatelé

50232
28697
26094
24536
24105
22212
20313
19152
15944
12565

Více



RSS kanály       rss

Sleduj nové otazky

Sleduj náš blog

Add to Google

Přidej na Seznam

Avatar
Level 4

Jak se vám líbí nový systém hodnocení otázek?

Subjektivně: moc. Designově se to povedlo, funkčně a přehledností to taky obstálo. Vadí mi ale, že OTÁZKU nejde hodnotit z hlavní strany, jen až po jejím rozkliknutí. Co vy?



Odesláno uživatelem anthraxCZ
Do kategorie O Ptejse.cz 10. listopadu 2008, 16:16:32

(hodnocení celkem: 4,3 | počet: 7 x | tvé hodnocení: ) Hodnotit další >>

 
Pro vložení odpovědi se musíš přihlásit a nebo zaregistrovat zde.



Přihlásit pomocí facebooku
             

Nejlepší odpověď:

Avatar
Level 4

mě to mile prekvapilo

 

brabli 10. listopadu 2008, 16:18:52
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

 

 

Odpovědi (7), počet zhlédnutí 774

Avatar
Level 7

To se mi praveze libi, kdyby jsi mohl hodnotit otazku z hlavni stranky, tak by jsi ji casto ani celou neprecetl (protoze cele zneni otazky vidis az po jejim rozkliknuti) a tvoje hodnoceni by nemuselo byt relevantni.

Evidentne se admini cinili..ty hvezdicky jsou fakt super. Jo a to "Hodnotit dalsi" tlacitko se mi taky libi..jsem ohodnotil uz fakt hodne otazek :) Navic jsem si vsiml, ze je za hodnoceni jeden bod, coz je taky cool.

 

qwertz 10. listopadu 2008, 16:37:44
Ohodnoť Pozitivni (4) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

- velice mile prekvapilo
- libi se mi to, vlastne moc
- graficky i funkcne naprosto v pohode
- na jednu stranu mozna skoda, ze to nejde z te hlavni stranky, ale souhlasim s QWERTZEM - vlastne vsechny me otazky mai podotazky a tak by se to hodnotilo neobjektivne, takze i to je dobre

proste palec Qwertzovi a take adminum za mile a funkcni prekvapeni :o)

 

soulbringer 10. listopadu 2008, 23:26:52
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 3

Libi se mito jenom jsou už rozjetý ty palce tak to mohlo být v podobnym stylu

 

wailord 10. listopadu 2008, 20:13:41
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

souhlas s qwertzem! palec nahoru
- ano, hodnocení je dobře udělané, protože to nutí lidi si otázku přečíst. je to pěkné, stylové a hlavně to "bije do očí" - v dobrém slova smyslu, takže ihned vidíte, co na to říkají ostatní.

Povedl se počet hodnocení a průměrné hodnocení. Je vidět, že je to krok vpřed pro celé ptejse.cz a čím dál blíž jsme ke smazání "beta" nápisu. Osobně bych ho smazal už teď. Web je čím dál tím víc kvalitnější.

Gratuluji!

 

iHyik 10. listopadu 2008, 17:03:18
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 6

No bomba něco takového to tu opravdu potřebovalo... Skvěle udělaný... Smekaám před autorama...

 

Maverik 10. listopadu 2008, 16:47:34
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 4

No je to uplne super :o)

Ne fakt se mi to libi a verim, ze casem budou jeste najake vypisy otazek podle hodnoceni.

Mozna by se pak dalo podle toho radit i ve vyhledavani, kde nejlepe hodnocene budou hned nahore.

Jsem mile prekvapen jak majitele serveru perfektne reaguji na prani uzivatelu.

 

Marush 10. listopadu 2008, 16:38:45
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 


Poslední tři otázky v kategorii O Ptejse.cz

Můžu napsat názor na tyto stránky a na stránky konkurenční?

(odeslaná do kategorie O Ptejse.cz 22. září 2017, 11:37:29 | počet odpovědí: 0)


Chodí ještě někdo na Ptejse.cz?

(odeslaná do kategorie O Ptejse.cz 7. listopadu 2016, 13:22:27 | počet odpovědí: 0)


Jak úředně ověřit podpis vězně?

(odeslaná do kategorie O Ptejse.cz 25. února 2016, 13:18:04 | počet odpovědí: 1)