Ptejse.cz - Logo Máš otázku? Ptej se! Znáš odpověď? Odpověz!

Položení otázky

Nenašli jste odpověď? Zeptejte se!

znaků zbývá

Přihlášení

  Zapoměl(a) jsi login nebo heslo?
Login:
Heslo:
Pamatovat si přihlašovací údaje
Přihlásit pomocí facebooku  

TOP 10 uživatelé

50232
28697
26094
24536
24105
22653
20313
19152
15944
12565

Více



RSS kanály       rss

Sleduj nové otazky

Sleduj náš blog

Add to Google

Přidej na Seznam

Odpověd na otázku: rizoto školních jídelen

Ahoj, hledám recept na rizoto školních jídelen. Vždycky mě moc chutnalo a bylo charakteristické tím, že jakoby ty jednotlivá zrnka byla tak trochu slepena, jakoby tam byla nějaká "omáčka" nebo co já vím... víte někdo co myslím? Poraďte... jak toho docílím? Když dělám rizoto sám tak mám vždycky zrnka oddělená a jakoby se sype a já chci aby z toho byla taková trochu větší kaše... a vrozvaření rýže to asi jenom nebude. :) Děkuji


Odesláno uživatelem hopslik
Do kategorie Jídla a pokrmy 29. června 2009, 20:54:58

Avatar
Level 6

Nejjednodušší recept jak dosáhnout obdobné konzistence je následující. Rýži vařte trochu déle než je doporučeno, před vařením neproplachujte, jako náplň stačí použít vepřovou konzervu ve vlastní šťávě. Už to není co bývaly, ale o to teď jde. Rozkrájejte obsah konzervy na menší kousky, na pánvičce rozpustit, přidat hrášek a vysypat do ještě horké rýže a důkladně rozmíchat. Pak jen stačí dle chuti doplnit ochucovadla.

 

mirek24 29. června 2009, 22:26:29
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)