Ptejse.cz - Logo Máš otázku? Ptej se! Znáš odpověď? Odpověz!

Položení otázky

Nenašli jste odpověď? Zeptejte se!

znaků zbývá

Přihlášení

  Zapoměl(a) jsi login nebo heslo?
Login:
Heslo:
Pamatovat si přihlašovací údaje
Přihlásit pomocí facebooku  

TOP 10 uživatelé

50232
28697
26094
24536
24105
22212
20313
19152
15944
12565

Více



RSS kanály       rss

Sleduj nové otazky

Sleduj náš blog

Add to Google

Přidej na Seznam

Avatar
Level 2

Muzikál Excalibur - hodnocení

Viděli jste někdo muzikál Excalibur? Jak se vál libil? Budu rád za jakýkoliv názor.



Uživatel doplnil otázku:


9. září 2008, 20:05:06

A co popř. Obraz Doriana Graye?


10. září 2008, 8:06:27

Na tuto otázku jsem radší vytvořil nové vlákno: http://www.ptejse.cz/Question.aspx?AskID=1112



Odesláno uživatelem rosta07
Do kategorie Divadlo 9. září 2008, 16:58:57

(hodnocení celkem: 1 | počet: 1 x | tvé hodnocení: ) Hodnotit další >>

 
Pro vložení odpovědi se musíš přihlásit a nebo zaregistrovat zde.



Přihlásit pomocí facebooku
             

Nejlepší odpověď:

Avatar
Level 4

Ano byla jsem na muzikálu Excalibur a velice se mi líbil. Zaujalo mě jak tento muzikál byl velice bobře zahrán.

 

zuzka 9. září 2008, 21:25:47
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

 

 

Odpovědi (6), počet zhlédnutí 1549

Avatar
Level 3

Muzikál Excalibur jsem videla asi nekdy pred dvema nebo jednim rokem...nic moc jsem od nej necekala, ale musim rict ze me velmi mile prekvapil...hudba je konecne odlisna od vsech dalsich muzikalu...konecne neco co neni porad na jedno brdo...zvlaste me pak prekvapil vykon Lucie Vondrackove jako Morgany...vypada sice jako putka, ale jak to tam dokazala rozpalit a krasne zazpivat...zustala jsem jen s pusou otevrenou dokoran

 

Uživatel doplnil odpověď:


9. září 2008, 23:04:52

jo a Graye jsem sice nevidela, slysela jsem ale soundtrack..ten me vsak tolik nezaujal...ale nemohu soudit...scenicka hudba bez sceny, to se tezko posuzuje

 

natalia 9. září 2008, 23:00:49
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 4

Viděli a po první půlce jsme odešli.
A to je prý ta druhá půlka lepší.
Mš osobně se nejvíc líbil Drákula, ale to už je skoro historie.

 

bohavek 9. září 2008, 19:41:30
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

Ver mi, ze jsou lepsi muzikaly...

Ja mam rad ten pribeh jako samotny. Tahle anglosaska story me bavila od malicka, nicmene nejsem az takovy fanda muzikalu. Sel jsem na to i z duvodu, ze mou pritelkyni muzikaly bavi...

Kazdopadne kvality JESUS CHRIST SUPERSTAR to nema.
- ten povazuji zatim za nejlepsi muzikal ktery jsem videl
- druhej asi Dracula,
- treti Carodejky z Eastwicku
- a ze zahranicnich (v originalnich pisnickah) asi nejradeji Vlasy

 

Uživatel doplnil odpověď:


10. září 2008, 14:41:45

obraz Doriana Graye je mozna jeste lepsi pribeh... nicmene ten muzikal jsem nevidel - me osobne proste nevhyuje osoba zpevaka Krause, ale to je jen me subjektivni hodnoceni

 

soulbringer 9. září 2008, 18:21:34
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

Ještě jsem neviděla, ale na internetu hodnotí jako jeden z nejlepších muzikálů v Praze. Tak snad to tak bude

 

Gollumek.88 9. září 2008, 17:08:45
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

Viděl a není o co stát. Spíš bych doporučil Čarodějky z Eastwicku anebo Cikáni jdou do nebe - já se u Excaliburu nudil jako nikdy - ovšem lepší Excalibur než Angelika markýza andělů, z toho si nešlo nedělat srandu

 

Uživatel doplnil odpověď:


9. září 2008, 20:50:36

O Grayovi nic nevím, ale knížka je úžasná, takže snad ta hra nebo muzikál taky....

 

iHyik 9. září 2008, 17:01:14
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 


Poslední tři otázky v kategorii Divadlo

Oblečení do Národního divadla - nová scéna

(odeslaná do kategorie Divadlo 11. října 2011, 21:31:28 | počet odpovědí: 1)


V jakém oblečení vyrazit do divadla Na Zábradlí (v Praze). Chce to oblek/šaty????

(odeslaná do kategorie Divadlo 14. prosince 2009, 16:49:48 | počet odpovědí: 3)


Zajímalo by mě kolik z vás zná Cimrmana.A jakou hru máte nejradši?

(odeslaná do kategorie Divadlo 21. prosince 2008, 16:41:54 | počet odpovědí: 11)