Ptejse.cz - Logo Máš otázku? Ptej se! Znáš odpověď? Odpověz!

Položení otázky

Nenašli jste odpověď? Zeptejte se!

znaků zbývá

Přihlášení

  Zapoměl(a) jsi login nebo heslo?
Login:
Heslo:
Pamatovat si přihlašovací údaje
Přihlásit pomocí facebooku  

TOP 10 uživatelé

50232
28697
26094
24536
24105
22212
20313
19152
15944
12565

Více



RSS kanály       rss

Sleduj nové otazky

Sleduj náš blog

Add to Google

Přidej na Seznam

Avatar
Level 7

Nechybí Vám u hodnocení, že můžete palcovat jen jednou?

Nevadí Vám, že u odpovědí můžete palcovat jen jednou? Tím myslím, že jestliže označíte nějakou odpověď záporně, nemůžete už palcovat kladně. Myslím, že by bylo dobré, kdyby šlo palcovat dvakrát (jednou dolů a jednou nahorů). Co vy na to?



Uživatel doplnil otázku:


3. listopadu 2008, 19:54:37

tak jsem to tam dal, jak jsi říkal :D a doufal jsem, že odkazy jdou rozklikávat - a nejdou, ach jo



Odesláno uživatelem iHyik
Do kategorie O Ptejse.cz 3. listopadu 2008, 19:39:41

(hodnocení celkem: 5 | počet: 1 x | tvé hodnocení: ) Hodnotit další >>

 
Pro vložení odpovědi se musíš přihlásit a nebo zaregistrovat zde.



Přihlásit pomocí facebooku
             

Nejlepší odpověď:

Avatar
Level 4

Chybí a uvítal bych to, PROČ:

- někdy je pod otázkou hned několik totálně dementních odpovědí, takže bych chtěl mít možnost vpálit tuhle demenci všem :))

- ty palce by mohly fungovat něco jako KARMA uživateli, tzn. například nějaký bonusový body.. na druhý straně asi nejde zajistit férovost

- od věci by , si myslim, nebylo ani hodnotit každou odpověď zvlášť, tzn. buď palcem dolů nebo nahoru

- podobnej systém by mohl fungovat i u OTÁZEK, tzn. jakýsi hodnocení otázky plusovými a mínusovými body a vytvořit žebříček opravdu nejlepších (A NE POPULÁRNÍCH) otázek

- všude je problém s ferovóstí uživatelů, jenže tak to bude asi vždycky a u každý funkce, na který se maj podílet uživatelé ...

 

anthraxCZ 3. listopadu 2008, 21:09:44
Ohodnoť Pozitivni (1) Negativní (0)

 
Reakce zadavatele otázky:

Velmi těžký výběr, rozhodl jeden palec nahoru a obsáhlost otázky. I přesto, že nejlepší odpověď měl anthraxCZ, děkuji i Vám všem ostatním



 

Odpovědi (8), počet zhlédnutí 741

Avatar
Level 3

jo vadí mi to....vždycky bych chtěla palcovat víc krát..a nejde to... to je škoda...

 

kajinka 4. listopadu 2008, 17:26:47
Ohodnoť Pozitivni (1) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 4

bylo to good no 1 palec nahoru a jeden dolu ale urcite bych tech palcu nedaval vic nez jeden nahoru a jeden dolu

 

brabli 3. listopadu 2008, 21:50:08
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 4

Nebylo by to od věci... někdy je třeba těško si vybrat jestli dát palec dolů, nebo nahorů.. ;)

 

wM 3. listopadu 2008, 21:30:32
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 3

Plně souhlasím, ráda bych vyjádřila svůj názor i k více odpovědím.

 

qydko 3. listopadu 2008, 21:04:40
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

palcovat jen jednou u otázky, na kterou jen odpovídám, a možnost palcovat xkrát v otázce, kterou položím já, ovšem, jednomu uživateli smět dát jen jeden palec - aby to nedopadlo, že by tam byl někdo, kdo by dal tomu druhému třeba 20 palců dolu/nahoru a tak podobně. prostě pouze možnost dát jakýkoli jeden palec každému uživateli.

snad to z toho pochopíš :)

 

Gollumek.88 3. listopadu 2008, 19:48:33
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

ja jsem pro... :o)

mozna bych to jeste rozsirili:
- rad bych mel moznost palcovat KAZDEHO odpovidajiciho

ale tohle je i otazka na adminy, kazdopadne tohle bych taky hodil pod NAMETY UZIVATELU - hned to tam dej, iHyiku :o)

 

soulbringer 3. listopadu 2008, 19:46:33
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (0)

komentáře
 
Avatar
Level 7

mne to trochu vadi ale je to fajn aspon sa to nezneuziva tak ze by som dal vsetkym palec dole a ja by som bol stale hore (ako ze by som mal svoju otazku vzdy prvu)

 

xyzo 4. listopadu 2008, 17:06:42
Ohodnoť Pozitivni (0) Negativní (1)

komentáře
 


Poslední tři otázky v kategorii O Ptejse.cz

Můžu napsat názor na tyto stránky a na stránky konkurenční?

(odeslaná do kategorie O Ptejse.cz 22. září 2017, 11:37:29 | počet odpovědí: 0)


Chodí ještě někdo na Ptejse.cz?

(odeslaná do kategorie O Ptejse.cz 7. listopadu 2016, 13:22:27 | počet odpovědí: 0)


Jak úředně ověřit podpis vězně?

(odeslaná do kategorie O Ptejse.cz 25. února 2016, 13:18:04 | počet odpovědí: 1)